NL  |  ENG

 • fullscreen image 04
 
BODEMADVISEUR &
PROJECTLEIDER
Maastricht
 
Onze opdrachtgever is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van Stad & Omgeving en Water & Infra. Zij zijn een sterke speler op het gebied van water, omgevingsvraagstukken, infrastructuur en gebouwen. En gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer. De organisatie bestaat uit 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. In totaal zijn er 350 medewerkers en behoren zij tot één van Nederlands grootste particuliere advies- en ingenieursbureaus. 
 
Voor de vestiging in Maastricht zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een enthousiaste BODEMADIVSEUR/ PROJECTLEIDER.
 
Vanuit de vestiging in Maastricht richten zij zich op het totaalpakket van milieu hygiënisch bodemonderzoek; van historisch onderzoek, bodemsanering en complexe grondwatermonitoring tot met het bouw- en woonrijp opleveren van woongebieden en van partijkeuring en grondstromenbeheer tot certificering van grondbanken. Daarnaast focussen zij op asbest middels asbestinventarisaties in gebouwen en technische installaties, (besteks-)voorbereiding en begeleiding van asbestsanering en/of totaalsloop. Opdrachtgevers zijn overheden, aannemers, afvalverwerkers, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, netbeheerders, waterschappen en voor de industrie. Limburg en Noord-Brabant is het voornaamste werkgebied.
 
Wat verwachten wij van jou?
Als Adviseur en Projectleider ligt je focus inhoudelijk op het opstellen van aanbiedingen met projectbegrotingen, het sturen en rapporteren van bodemonderzoeken alsook het voorbereiden en begeleiden van complexe bodemsaneringsprojecten. Op basis van onderzoeksresultaten stel je, volgens de actuele normen en eisen van wet- en regelgeving, bondige en heldere rapportages op. Vanuit commercieel oogpunt lever je een belangrijke bijdrage aan de verbreding en verdieping van de diensten en activiteiten voor het team in Maastricht. Als Adviseur en Projectleider ben je ook verantwoordelijk voor de budgetbewaking op projectniveau.
 
Wie zoeken wij?
 • Je bent in het bezit van een relevante milieu- of civieltechnische opleiding op HBO of academisch niveau;
 • Jij beschikt over 5 jaar werkervaring in het bodem vak;
 • Je kunt effectief met opdrachtgevers, stakeholders en uitvoerende partijen communiceren, waarbij je het klant- en projectbelang niet uit het oog verliest;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van wet- en regelgeving binnen het vakgebied en op grond van je praktische instelling en uitvoeringskennis ben je in staat hierover een gedegen advies uit te brengen;
 • Uiteraard kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent ondernemend en vindt het een uitdaging om je commerciële vaardigheden te verdiepen.
In je werk zijn veiligheid, integriteit en sociaal handelen ook voor jou belangrijke pijlers. Kortom als jij je horizon wilt verleggen en verbreden en je bent ambitieus en positief-kritisch, is dit een mooie uitdaging voor jou!
 
Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende werkomgeving met een hoge mate van zelfstandigheid waarin ambitieuze en kundige medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen;
 • Een flexibele werkomgeving waarin niet de werktijden maar de samenwerking en het klantgericht resultaat centraal staan;
 • Wij bieden een marktconforme salariëring in lijn met opleiding en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie voor 32 uur tot 40 uur per week met als standplaats Maastricht.
Heb je interesse in onze vacature, stuur dan jouw CV met motivatie via de button "Reageer op deze vacature" op de pagina. Voor vragen mag je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

E-mail