NL  |  ENG

  • fullscreen image 04
ONDERHOUDSMONTEUR
WTB
Maastricht
 
 
Het werk 
Als Onderhouds- en Storingsmonteur staat veiligheid voor jou op de eerste plaats, je levert een actieve bijdrage aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling waarin je je werkzaamheden in teamverband verricht Je draagt zorg voor allround onderhoud, waaronder het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud aan machines, het oplossen van storingen, het uitvoeren van revisies en het verrichten van ombouwwerkzaamheden aan machines en/of installaties. Daarnaast verricht je tevens wachtdiensten en verwachten we een actieve deelname aan teamoverdracht (Time-Out) en proactief initiëren en mede uitvoeren van verbeterideeën. 

Het profiel 
Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde op Web-4 niveau of TSO 3e graad (België). Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, kennis en ervaring van pneumatische en (servo) besturingen is daarbij een pré. Naast kennis en ervaring in je eigen discipline heb je bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met Electrotechniek en ben je bereid om functie-gerelateerde opleidingen te volgen. Je bent zelfstandig, collegiaal, flexibel, resultaatgericht en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder beschik je over een hoge mate van accuratesse, kwaliteitsbesef en de wil om continue te verbeteren. 

Arbeidsvoorwaarden 
Binnen deze dynamische organisatie met een plezierige en informele werksfeer wordt er een zelfstandige functie aangeboden in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde procesgeoriënteerde productieomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Heb je interesse in onze vacature, stuur dan jouw CV met motivatie via de button "Reageer op deze vacature" op de pagina. Voor vragen mag je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

E-mail