NL  |  ENG

 • fullscreen image 04
 
GEPASSIONEERDE
UI & UX DESIGNER
Maastricht
 
Heb jij een digitaal DNA en een passie voor design én usability? Weet jij de wensen van gebruikers feilloos te vertalen naar een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp en ben je helemaal thuis in de wereld van user experience en interactie? Dan word jij misschien de nieuwe collega van onze opdrachtgever. Voor de uitbreiding van het team zoeken wij een autonome, kritische UI & UX designer met ruime ervaring in het ontwerpen voor websites en webapplicaties.

Onze opdrachtgever is een jonge en innovatieve organisatie binnen de Zorg & ICT.  Zij bieden een online platform voor zorgverleners, met talrijke toepassingen die zij kunnen inzetten bij de behandeling van mensen met psychische en lichamelijke klachten. Zo ontwikkelen zij o.a. digitale vragenlijsten en educatievideo’s. Het team bestaat uit psychologen, softwareontwikkelaars en andere disciplines. Als UI & UX designer werk je nauw samen met programmeurs, content ontwikkelaars en de marketing afdeling. Je komt te werken in een platte organisatie met korte communicatielijnen en een ambitieuze en gezellige bedrijfscultuur.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor de gebruikerservaring én het uiterlijk van de websites en applicaties. Jouw designs zijn er op gericht om de beleving, interactie en het gebruikersgemak van de digitale kanalen te optimaliseren en maximaliseren. Hierbij bestaan jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder meer uit: 
 • Het opstellen van scenario’s en het vertalen daarvan naar een spot-on interaction- en visual design, waarbij ieder element, tekstvlak,  button en formulier uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid;
 • Het ontwikkelen van mock-ups voor de websites en applicaties in co-creatie met collega’s van de R&D afdeling en ICT;
 • Het verbeteren en maximaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de website en applicaties;
 • Het actief meedenken en doen van (verbeter)voorstellen op het gebied van design en de gebruiksvriendelijkheid van de websites en applicaties;
 • Het zorgen voor een consistente look-and-feel van (marketing)uitingen over alle kanalen heen, waarbij het opstellen en aanleveren van offline marketingmateriaal ook tot jouw taken behoort.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar UX- en webdesign ervaring;
 • Je hebt diepgaande kennis van Adobe pakket, Sketch of gelijkwaardige tools;
 • Je hebt gedegen kennis van- en ervaring met klanteninteractie en Responsive Design;
 • Je kennis van- en ervaring met HTML5 en CSS3 en bezit basiskennis van Javascript.
 • Je bent creatief, leergierig en flexibel;
 • Je beschikt over een sterk portfolio waarin jouw talent naar voren komt.
Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een innovatieve werkomgeving voor 24, 28, 32 of 36 uur per week. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en mogelijkheden voor aanvullende scholing. Een salaris, afhankelijk van de relevante werkervaring, tussen de €2.462 en €3.367 bedraagt (op basis van 36 uur).
 
Meer weten of direct solliciteren?
Wil jij graag weten hoe jouw toekomst bij onze klant er uit kan zien? Stuur dan jouw CV met motivatie via de button  "Reageer op deze vacature"  op de pagina. Voor vragen mag je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

E-mail