NL  |  ENG

  • fullscreen image 04

Zendkracht = Toprecruitment = Karolien

Recruitment zit Karolien in het bloed; zij is dan ook de drijvende kracht achter Zendkracht.

U zoekt die top kandidaat? Als recruiter weet zij welke wegen ze moet bewandelen om de beste kandidaat uit de markt te bereiken én deze te bemiddelen naar uw vacature. Zowel actieve als passieve werkzoekenden. “Ik snap de regels van dit spel en behandel vacatures met vertrouwen, volledige toewijding en commitment. Alleen het beste resultaat is goed genoeg voor mijn klanten.”

Zendkracht biedt werving & selectie van hoge kwaliteit; “ik vul die lastig invulbare vacature voor u in, met de beste kandidaat uit de markt.” Van Vapro b-operator tot een Sales Director. 

Zendkracht werkt alleen samen met zeer toegewijde bedrijven, die voor het beste resultaat gaan. Meer weten? Bel dan vandaag nog of stuur uw mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkwijze

Ik lever altijd maatwerk en ben hierin flexibel. Grofweg doorloop ik de volgende stappen:

1. Afstemmen; Om DE match te kunnen maken leer ik uw bedrijf en vacature goed kennen. Van binnen en van buiten. Luisteren, doorvragen en communiceren zijn hierin onmisbaar, zodat ik precíes weet wat u zoekt.

2. Werven & Selecteren: In gesprek komen met de topkandidaten uit de markt; op een integere, professionele manier, om ze uiteindelijk te bemiddelen naar uw vacature. Het gehele werving- en selectietraject neem ik voor u uit handen, inclusief het opstellen van profielen. Mijn motto: ‘niets is onmogelijk’.

3. Presenteren: De kandidaten kunt u vervolgens uitnodigen voor een gesprek. U kunt ervoor kiezen om een contract via Zendkracht aan te bieden of een rechtstreeks contract. Wij gaan voor de beste oplossing die past bij uw situatie.

Exclusieve bedrijfspositionering – Employer Branding

Wanneer Zendkracht volledig exclusief voor u werft, behoort het versterken van uw ‘Employer Branding’ ook tot de mogelijkheden. Door een dergelijke actieve, online positionering zorgt u er als bedrijf voor dat u een onderscheidende voorkeurspositie krijgt én behoudt bij potentiële werknemers en beslissers. Een enorme plus in het aantrekken en behouden van passende medewerkers. 

Voor uitzend- en detacheercontracten werkt Zendkracht samen met een backoffice partner. Het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling voor Zendkracht worden verzorgd door het externe administratiekantoor Pay for People B.V. (KvK nr. 24329691). Pay for People is ABU lid en SNA gecertificeerd. Alle uitzendmedewerkers van Zendkracht werken dan ook conform de regels van de ABU-CAO. Voor een werving en selectietraject hanteert Zendkracht de Algemene Voorwaarden die hier te downloaden zijn.

Heeft u vragen of wilt u graag gelijk een afspraak maken? Stuur een mail of bel vandaag nog naar 06 24 93 07 78 . Ik help u graag verder!

 

 

 

 

Altijd in contact