NL  |  ENG

  • fullscreen image 04

Referenties

Rijnie Blom & Kirsten Stegen
HR manager & Staff medewerker HR bij Sappi Maastricht BV
"Karolien heeft passie voor haar vak! Energiek, betrouwbaar, accuraat, professioneel, ondernemend en positief zijn woorden welke direct op haar van toepassing zijn. Ze kent haar klant en weet de juiste kandidaten te enthousiasmeren. Gedurende het gehele sollicitatieproces maakt Karolien tijd voor haar kandidaten. Ook na een plaatsing blijft ze betrokken en volgt ze alles nauwkeurig op. Onze complimenten voor de wijze waarop jij je werkzaamheden uitvoert. Tot snel!


Patricia Haenen
Operationeel Manager X-com BV
“Bij X-com werken we al een aantal jaren samen met Karolien en dat is natuurlijk niet voor niets. We hebben Karolien leren kennen als een enthousiast persoon, die zich graag ‘vastbijt’ in de (soms toch lastige) vacatures die we bij haar neerleggen.Ze gaat altijd met veel enthousiasme voor ons aan de slag en reageert razendsnel. Voor de moeilijk in te vullen Developers vacatures draait ze haar hand ook niet om; ze ziet dit als een uitdaging en samen zetten we alles op alles om geschikte kandidaten te vinden. Door de persoonlijke aandacht die Karolien besteedt aan zowel werkgever als kandidaten is ze in staat om niet alleen een match ‘op papier’ te maken, maar ook daadwerkelijk iemand te vinden die past binnen het bedrijf.”
Steekwoorden: enthousiast, gedreven, snel, no-nonsens, vasthoudend.

Floris Brant
Eigenaar Endaco BV
“Karolien heeft ons zeer snel en professioneel geholpen bij het invullen van een lastig te vervullen vacature. Via haar positieve houding een creatieve vorm van werken weet ze de juiste vragen te stellen en zo de juiste invulling van de opening binnen onze organisatie te realiseren. In de toekomst zullen we zeker weer gebruik maken van de kracht van Zendkracht.”

Marcel Zielemans
Manager ERIKS gasket technology Echt
"In 2014 de eerste keer concreet zakelijk in contact gekomen met Karolien als aanspreekpunt voor Zendkracht. 
Karolien kenmerkt zich als een prettig persoon in de communicatie. Zij is laagdrempelig, open en eerlijk. 
Karolien heeft zich binnen onze organisatie bij de eerste opdracht als professioneel, betrouwbaar en zakelijk correct op de kaart gezet. 
Na een korte introductie binnen onze afdeling is zij in staat gebleken onze wensen t.a.v. een kandidaat te vertalen naar een inleenkracht die zowel binnen ons team past en tevens over de juiste mentaliteit beschikt. Als bedrijf verwachten wij van een uitzendorganisatie dat zij selecteren op onze behoeften, en niet de eerste de beste kandidaat sturen om uren te kunnen schrijven. Karolien heeft hier perfect invulling aan kunnen geven en zal bij toekomstige aanvragen zeker benaderd worden om invulling te geven aan onze eventuele behoeften op het gebied van inleenkrachten."

Ralph Coenen
Scrum Master & Team Lead Bannerconnect
"Karolien heeft een persoonlijke aanpak, ze weet hoe ze via ontspannen gesprekken goed de kern(kwaliteiten) van de geïnterviewde in te schatten. Ze regeert snel, geeft raad en ondersteunt het sollicitatieproces van begin tot einde. Ik ben zeer tevreden over haar werk."


Allesandro Piga 
Meewerkend voorman productie Sappi Maastricht BV
"In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdagende baan heb ik Karolien leren kennen als een energieke, enthousiaste en doortastende recruiter. Door de heldere en directe manier van communiceren vond ik binnen 2 weken een nieuwe passende baan als leidinggevende met een zeer goede match voor beide partijen. Deze professionele aanpak gaat verder dan alleen the matching job en het verzorgen van een contract, ook tijdens mijn werkzaamheden is er blijven contact wat ik als zeer prettig ervaar. Daar waar naar mijn ervaring veel recruiters van reguliere uitzendbureau’s je als een nummer weg zetten verzorgt Zendkracht een bovengemiddelde persoonlijke touch in het geheel van werven, selecteren en daadwerkelijk verzorgen van een passende baan bij de opdrachtgever.
 
Kim van Grunsven
Medewerker Payroll en Employee services Koninklijke Mosa BV
"Na een kennismakingsgesprek ben ik direct op gesprek mogen komen bij de opdrachtgever waar de vacature open stond.
Na een aantal gesprekken ben ik mogen starten bij mijn inmiddels nieuwe werkgever.
Karolien heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe baan had in enkele weken.
Wat ik zeer prettig vond aan de werkwijze van Karolien is dat zij een stuk verder kijkt dan de 'reguliere' recruiter.
Hieronder som ik een aantal steekwoorden op die dit verhelderen:
- Open communicatie;
- Match op professioneel en persoonlijk vlak;
- Betrokken;
- Goede 'deal' voor werknemer en werkgever;
- Integer."