NL  |  ENG

 • fullscreen image 04
OFFICE 365/SHAREPOINT DEVELOPER
Sittard

Wil jij jouw kennis van O365 inzetten om overheid- en onderwijsinstellingen te optimaliseren en onderdeel uitmaken van een team van professionals die samen staan voor topkwaliteit oplossingen? Lees dan snel verder!

 Dit is wat onze klant jou kan bieden:

 • Bij onze klant ben je verantwoordelijk voor je eigen succes, je maakt je eigen keuzes en dat zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie die zowel fulltime als parttime (evt. naast zzp werkzaamheden) vervuld kan worden
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leaseauto met tankpas of mobiliteitsvergoeding
 • iPhone van de zaak
 • Enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving die samen met jou je successen vieren
 • Een rol binnen onze organisatie waarbij we je uitdagen om zelf proactief mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen
 • Genoeg mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen
 • Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Denk ook aan vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, stand-up meetings, familiedag, pizzasessies en nog veel meer


Ben jij de nieuwe Office 365 / Sharepoint developer die wij zoeken?
Als Office 365 / SharePoint developer bij onze klant ontwikkel je passende oplossingen voor verschillende projecten. Dit doe je aan de hand van architectuur, requirements, functionele en technische ontwerpen en/of use cases.

Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant, je inventariseert en denkt mee over de inrichting van bedrijfsprocessen. Hierbij help je mee aan de uitdagingen die liggen in de diversiteit van documentmanagement, collaboration en front-end, gecombineerd met on-premise of cloud modellen. Je maakt gebruik van de mogelijkheden die SharePoint biedt, in combinatie met zich in de markt bewezen tooling. Display Templates, CSOM, Javascript, jQuery, Add-ins en SharePoint Framework zijn hierbij geen vreemden voor je.

Je werkt gemiddeld 1-2 dagen per week in projectteamverband bij onze klanten in heel Nederland. De andere dagen werk je vanuit één van onze kantoren in Eindhoven of Sittard.

Jouw werkveld bestaat uit o.a.:
- Realisatie van nieuwe softwaremodules;
- Realiseren van nieuw maatwerk en andere aanpassingen;
- Uitvoering van upgrades en migraties.
- Advies omtrent de inrichting van bedrijfsprocessen op basis van O365/SharePoint.


Wat verwachten ze van je?

 • Ervaring met ontwikkelen in Office 365 en Microsoft SharePoint en SharePoint Online
 • Kennis van Javascript, C#, ASP.NET en het SharePoint Framework
 • Het is een pre als je kennis hebt van Microsoft SQL en Powershell
 • Teamplayer met goede sociale en communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling.


De kenmerken van onze klant:
Het team waarin je komt te werken is een multidisciplinair team bestaand uit een projectmanager, business consultants en diverse SharePoint /O365- developers en -consultants. Naast ervaren, doorgewinterde krachten hechten we ook veel waarde aan instroom om zo een frisse blik te houden en nieuwe kennis snel eigen te maken. Deze mix zorgt ervoor dat er van alle kanten iets te leren valt en collega’s elkaar motiveren en inspireren. Naast kennissessies organiseren we interessante uitjes die zorgen dat je je collega’s ook op een andere manier leert kennen.

Over ons
ZENDKRACHT Werving & Selectie is eind 2011 opgericht. Wij bemiddelen in vacatures binnen de IT, Techniek en Office. Van operationeel tot managementniveau, maar bovenal richten wij ons op een langdurige en persoonlijke samenwerking.

Meer weten of direct solliciteren?
Wil jij graag weten hoe jouw toekomst bij onze klant er uit kan zien? Stuur dan jouw CV met motivatie via de button "Reageer op onze vacature" op de pagina. Voor vragen mag je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

E-mail