NL  |  ENG

  • fullscreen image 04

Over ons

ZENDKRACHT Werving & Selectie is opgericht eind 2011. Wij bemiddelen in vacatures binnen de IT, Techniek en Office. Van operationeel tot managementniveau, maar bovenal richten wij ons op een langdurige en persoonlijke samenwerking.

Wij bestaan uit een hecht en vooral zeer gedreven team, van Karolien (oprichtster), Laurie, Anne, Michel en Kim. Onze 'over ons' pagina zal binnenkort een geheel nieuw jasje krijgen. Ben je nu al meer nieuwsgierig naar wie wij zijn, bekijk gerust ons profiel op LinkedIn. Toevoegen is uiteraard toegestaan. 

Wij merkten tijdens de start al snel dat er in de markt behoefte is aan echte betrokkenheid én resultaat. Met deze focus werken wij elke dag met veel passie binnen dit geweldige vak: Recruitment! 

Meer weten? Bel dan vandaag nog of stuur uw mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkwijze

Wij leveren altijd maatwerk. Grofweg doorlopen wij de volgende stappen:

1. Afstemmen; Om DE match te kunnen maken leren wij uw bedrijf en vacature goed kennen. Van binnen en van buiten. Luisteren, doorvragen en communiceren zijn hierin onmisbaar, zodat we precies weten wie u zoekt. 

2. Werven & Selecteren: In gesprek komen met de topkandidaten uit de markt; op een integere, professionele manier, om ze uiteindelijk te bemiddelen naar uw vacature. Het gehele werving- en selectietraject nemen wij uit handen, inclusief het opstellen van profielen. Ons motto: ‘niets is onmogelijk’.

3. Presenteren: De kandidaten kunt u vervolgens uitnodigen voor een gesprek. U kunt ervoor kiezen om een contract via Zendkracht aan te bieden of een rechtstreeks contract. Wij gaan voor de beste oplossing die past bij uw situatie.

Exclusieve bedrijfspositionering – Employer Branding

Wanneer Zendkracht volledig exclusief voor u werft, behoort het versterken van uw ‘Employer Branding’ ook tot de mogelijkheden. Door een dergelijke actieve, online positionering zorgt u er als bedrijf voor dat u een onderscheidende voorkeurspositie krijgt én behoudt bij potentiële werknemers en beslissers. Een enorme plus in het aantrekken en behouden van passende medewerkers. 

Wij focussen ons voornamelijk op Werving en Selectie. Echter door een samenwerking met Pay for People kunnen wij ook tijdelijke dienstverbanden aanbieden. Pay for People neemt dan het juridisch werkgeverschap, de verloning en uitbetaling dan over.  Als het gaat om partnership kiezen wij voor kwaliteit. Pay for People is ABU lid en zijn SNA gecertificeerd. 

 

Heeft u vragen of wilt u graag gelijk een afspraak maken? Stuur een mail of bel vandaag nog naar 06 24 93 07 78 . Wij helpen u graag verder!

 

 

 

 

Altijd in contact